PRO

Joker Clubman 21

Nikola
Reactie binnen ~1 dagen

12 personen
09h00 / 18h00
150 pk
6 meter
Met of zonder schipper

Over Joker Boat Clubman 21 - 2016

Automatisch vertaald

Ik ben de professional van de verhuur en stel u deze Joker Clubman 21 voor om op ontdekkingstocht te gaan naar Slano. Het ligt 27 km ten noordwesten van Dubrovnik. Het gebied van Slano was al bevolkt in de prehistorie (ruïnes van een heuvelfort en tumuli op de nabijgelegen heuvels) en in de oudheid (een Romeins castrum op de heuvel Gradina vroege christelijke sarcofaag, vandaag tentoongesteld voor de Franciscaanse kerk ). In 1399 viel Slano...

Ik ben de professional van de verhuur en stel u deze Joker Clubman 21 voor om op ontdekkingstocht te gaan naar Slano. Het ligt 27 km ten noordwesten van Dubrovnik. Het gebied van Slano was al bevolkt in de prehistorie (ruïnes van een heuvelfort en tumuli op de nabijgelegen heuvels) en in de oudheid (een Romeins castrum op de heuvel Gradina vroege christelijke sarcofaag, vandaag tentoongesteld voor de Franciscaanse kerk ). In 1399 viel Slano onder het bewind van de Republiek Ragusa; De zetel van de hertog (paleis van de hertog, gereconstrueerd aan het einde van de 19e eeuw). De zomervilla van de familie Ohmučević ligt in de buurt.

Als Profi der Vermietung schlage ich Ihnen diesen Joker Clubman 21 vor, um eine Entdeckungsreise von Slano zu unternehmen.

Es ist 27 km nordwestlich von Dubrovnik entfernt. Das Gebiet von Slano war bereits in prähistorischer Zeit besiedelt (Ruinen einer Burg und Tumuli auf den umliegenden Hügeln) und in der Antike (ein römisches Kastell auf dem Hügel Gradina, frühchristlicher Sarkophag, der heute vor der Franziskanerkirche ausgestellt ist)...

Als Profi der Vermietung schlage ich Ihnen diesen Joker Clubman 21 vor, um eine Entdeckungsreise von Slano zu unternehmen.

Es ist 27 km nordwestlich von Dubrovnik entfernt. Das Gebiet von Slano war bereits in prähistorischer Zeit besiedelt (Ruinen einer Burg und Tumuli auf den umliegenden Hügeln) und in der Antike (ein römisches Kastell auf dem Hügel Gradina, frühchristlicher Sarkophag, der heute vor der Franziskanerkirche ausgestellt ist) ). Im Jahr 1399 fiel Slano unter die Herrschaft der Republik Ragusa; Der Herzogssitz (Herzogspalast, Ende des 19. Jahrhunderts rekonstruiert). In der Nähe befindet sich die Sommervilla der Familie Ohmučević.


Details

Soort verhuur : Bareboat - of - Met schipper
In- en uitchecktijden: 09h00 / 18h00
Boat type: Rubberboot / rib
Model : Joker Boat - Clubman 21
Lengte (m) : 6
Toegestane capaciteit : 12
Bouwjaar : 2016
Borg : (Direct door de eigenaar verzorgd)
Vermogen : 150hp
Brandstof : Niet inbegrepen
Model : Joker Boat - Clubman 21
Uitrusting : Basis
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 6
Breedte (m) : 2
Bouwjaar : 2016
Toegestane capaciteit : 12
Borg : (Direct door de eigenaar verzorgd)
Vermogen : 150hp
Type motor : 2-takt
Aantal motoren : 1
Huisdieren toegestaan aan boord : Geen
Brandstof : Niet inbegrepen
Geschiktheid :
 • Dagexcursies


Uitrusting

Bimini
Zonnedek

Comfort

Bimini
Zonnedek

Opties

Finl schoonmaken (Verplicht)
/ verhuur
Supplément skipper
Créneaux
Inclus
À partir de 1 dag
Inclus

1 huurders hebben deze boot beoordeeld

Ongemodereerde beoordelingen - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

 • Ew
  Ewan
  26 augustus 2022
  Automatisch vertaald

  Excellent. Great boat and service. Many thanks

  {{ commentTranslate }}


Over de eigenaar, Nikola
Antwoordpercentage: 83 %
Reactiesnelheid: binnen een dag
Gesproken talen: Duits, Engels
Vanaf
200 / dag