BLUENOTE

Georges
Reactie binnen ~4h
Zeer laag aanvaardingspercentage

6 personen
4 slaapplaatsen
2 cabins
09h00 / 18h00
15 meter
Met schipper

Over Looping 50 Aquablue - 2007

Automatisch vertaald

Welkom aan boord van BLUENOTE! Een Looping 50, Lüscher-ontwerp, gesneden voor snel cruisen in alle veiligheid. Ik heb in 2016 22.000 zeemijlen van Australië naar Frankrijk gezeild om deze boot terug te brengen, uitstekende wandelaar en comfortabel, die je net zo zal doen dromen als ik. Het is een 15 meter lange catamaran, innovatief met zijn Lrig rig = carbon vleugelmast, niet getuid. Met mijn reizen rond de wereld sinds 1994, met familie of

Welkom aan boord van BLUENOTE! Een Looping 50, Lüscher-ontwerp, gesneden voor snel cruisen in alle veiligheid. Ik heb in 2016 22.000 zeemijlen van Australië naar Frankrijk gezeild om deze boot terug te brengen, uitstekende wandelaar en comfortabel, die je net zo zal doen dromen als ik. Het is een 15 meter lange catamaran, innovatief met zijn Lrig rig = carbon vleugelmast, niet getuid. Met mijn reizen rond de wereld sinds 1994, met familie of in konvooien, nodig ik u uit om u aan boord te verwelkomen om mijn ervaring, mijn passie en uitwisseling met u te delen volgens de idyllische ankerplaatsen van Corsica die ik u zal laten ontdekken . Als u wilt, kunt u aan boord deelnemen aan manoeuvres en leren navigeren op de catamaran terwijl u van uw vakantie profiteert om te zwemmen, zonnebaden, lezen en... ontspannen! De catamaran staat in het laagseizoen in Sète en gaat in de zomer naar Corsica. Vanuit Sète vaar je naar het zuidwesten richting Banyuls, Collioure, de ankerplaatsen van Cap Creus en Cadaques of naar het zuidoosten: La Grande Motte, de Camargue en de kreken van Marseille en Cassis. Degenen die huren om meer tijd te besteden aan zeilen, kunnen gemakkelijk een uitstapje maken naar de Balearen of Corsica. Het is ook mogelijk om dagtochten te maken. Dit zijn de faciliteiten die voor u beschikbaar zijn op BLUENOTE, waarvan de woonruimtes aan boord ruim zijn: - het zgn. eigenaars stuurboord casco: een kajuit met een tweepersoons bed en bergruimte, een badkamer met toilet en aparte douche. - het bakboord casco: een kajuit met een dubbel bed en berging een badkamer met toilet en douche een hut met eenpersoonsbed (schipper) Het plein is uitgerust: - een grote tafel met zitbank - een bank om te lezen en te ontspannen - een volledig uitgeruste keuken - een grote kaartentafel De cockpit is voorzien van een tafel met banken in de schaduw van een bimini om te beschermen tegen de zon. En de stuurstand. Een van de 2 spiegels stelt u in staat om af te dalen om te baden dankzij een zwemtrap en heeft een dekdouche om af te spoelen met zoet water. Voorin: een grote comfortabele trampoline voor je luieren, zonnen, siësta, lezen of dolfijnen spotten! Voor uw comfort is BLUENOTE uitgerust met een watermaker (voor zoet water), een 220 V-converter waarmee u telefoons, tablets, computers, een koel-vriescombinatie en een gemotoriseerd bijgebouw kunt opladen om aan wal te gaan, met een motor van 15 pk . De boot is zelfvoorzienend in elektriciteit dankzij zonnepanelen, de windturbine en de hydrogenerator. De prijs is inclusief: - het verstrekken van de bijlage - lakens - schoonmaak aan het einde van het verblijf De prijs is exclusief: - de schipper 100€/dag - de brandstof (voor de 2 motoren, 18 € per uur als we de wind missen) dus 9 €/H/Motor. - haven- en boeigelden - eten en drinken - individuele verzekering In overleg is de bevoorrading van de schipper uw verantwoordelijkheid. Het cruiseplan zal met u worden bestudeerd op basis van het weer en de wind en uw wensen.

Bienvenue à bord de BLUENOTE ! Un Looping 50, plan Lüscher, taillé pour la croisière rapide en toute sécurité. J'ai fait 22.000 milles nautiques d'Australie en France, en 2016, pour ramener ce bateau, excellent marcheur et confortable, qui vous fera rêver autant que moi. C'est un catamaran de 15 mètres, innovant par son gréement Lrig = mât aile en carbone, non haubané.

Fort de mes voyages autour du monde depuis 1994, en famille ou en

Bienvenue à bord de BLUENOTE ! Un Looping 50, plan Lüscher, taillé pour la croisière rapide en toute sécurité. J'ai fait 22.000 milles nautiques d'Australie en France, en 2016, pour ramener ce bateau, excellent marcheur et confortable, qui vous fera rêver autant que moi. C'est un catamaran de 15 mètres, innovant par son gréement Lrig = mât aile en carbone, non haubané.

Fort de mes voyages autour du monde depuis 1994, en famille ou en convoyages, je vous propose de vous accueillir à bord afin de partager avec vous mon expérience, ma passion et d'échanger au gré des mouillages idylliques de la Corse que je vous ferai découvrir. Si vous le désirez, vous pourrez participer aux manœuvres du bord et vous former à la navigation du catamaran tout en profitant de vos vacances pour nager, bronzer, lire et... farniente !

Le catamaran est basé à Sète en basse saison, puis il rejoint la Corse pendant l'été.

De Sète, vous pourrez naviguer en direction du sud-ouest vers Banyuls, Collioure, les mouillages du Cap Creus et Cadaquès ou naviguer vers sud-est : La Grande Motte, la Camargue et les calanches de Marseille et Cassis.
Ceux qui louent pour passer plus de temps à naviguer pourront facilement faire une virée aux Baléares ou la Corse.

Il est aussi possible de faire des sorties à la journée.

Voici les aménagements à votre disposition sur BLUENOTE dont les espaces de vie à bord sont spacieux :

- la coque tribord dite propriétaire : une cabine avec une couchette double et des rangements, une salle de bains avec WC et douche indépendante.

- la coque bâbord : une cabine avec une couchette double et des rangements
une salle de bains avec WC et douche
une cabine avec couchette simple (skipper)

Le carré est équipé :
- d'une grande table avec banquette
- une banquette pour la lecture et la détente
- une cuisine équipée
- une grande table à cartes

Le cockpit comprend une table avec des banquettes à l'ombre d'un bimini pour se protéger du soleil. Et le poste de barre.

Une des 2 jupes arrière vous permettra de descendre pour se baigner grâce à une échelle de bains et comporte une douchette de pont pour se rincer à l'eau douce.

A l'avant : un grand trampoline confortable pour votre farniente, bronzage, sieste, lecture, ou observation des dauphins !

Pour votre confort, BLUENOTE est équipé d'un dessalinisateur (pour l'eau douce), d'un convertisseur 220 v qui vous permet de recharger téléphones, tablettes, ordinateurs, d'un frigo-congélateur et d'une annexe motorisée, pour aller à terre, avec un moteur de 15 cv.

Le bateau est autonome en électricité grâce à des panneaux solaires, l'éolienne, et l'hydrogénérateur.

Le prix inclut :

- la mise à disposition de l'annexe
- les draps
- le ménage en fin de séjour

Le prix n'inclut pas :
- le skipper 100€/jour
- le carburant (pour les 2 moteurs, 18 € de l'heure si le vent nous manque)donc 9€/H/Moteur.
- les frais de port et de bouées
- la nourriture et la boisson
- l'assurance individuelle

Par convention, l'avitaillement du skipper est à votre charge.

Le plan de croisière sera à étudier avec vous selon la météo et les vents, et vos désirs.


Details

Soort verhuur : Met schipper
In- en uitchecktijden: 09h00 / 18h00
Boat type: Catamaran
Model : Looping 50 - Aquablue
Lengte (m) : 15
Toegestane capaciteit : 6
Bouwjaar : 2007
Borg : (Via SamBoat)
Vermogen : 76hp
Brandstof : Niet inbegrepen
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Looping 50 - Aquablue
Uitrusting : Offshore
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 15
Breedte (m) : 8
Diepgang (m) : 1,2
Bouwjaar : 2007
Toegestane capaciteit : 6
Borg : (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Aantal cabines : 2
Aantal slaapplaatsen : 4
Vermogen : 76hp
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 1
Huisdieren toegestaan aan boord : Geen
Brandstof : Niet inbegrepen
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Cruise

  • Vissen


Uitrusting

GPS
WC
Douche
Diepte meter
Spi
Bimini

Comfort

Bimini
Tafel
Beddengoed

Keuken

Kookplaat

Recreatie

Zwemtrap
Vismateriaal

Navigatie

GPS
Diepte meter
Spi
Electrische ankerlier
Bijboot
Automatische piloot

Sanitair

WC
Douche

Over de eigenaar, Georges
Georges
Lid sinds 2017
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 4 uur
Gesproken talen: Frans
Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vanaf
450 / dag