Shiren 23 - 2020

Voorgesteld door Matthew - Reactie binnen ~1 dagen

Shiren 23 - 2020


Voorgesteld door Matthew - Reactie binnen ~1 dagen

8 pers.
140 pk
6 meter
2020
Met of zonder schipper

Over SHIREN 23 OPEN - barco a motor con proa abierta

Automatisch vertaalde tekst

Onze motorboot is perfect om te genieten van een dag in de Rías Baixas met het gezin of een groep vrienden, voor een wandeling of om te vissen. Het ligt afgemeerd in de jachthaven van Sanxenxo. ALLEEN VOLLEDIGE DAGEN ZONDER SCHIPPER, MAAR ALS U HET VOOR EEN HALVE DAG MET SCHIPPER WILT HUREN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP OM DE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID TE KENNEN. Het heeft een capaciteit voor maximaal 8 personen, inclusief de schipper, en kan gehuurd ...

Onze motorboot is perfect om te genieten van een dag in de Rías Baixas met het gezin of een groep vrienden, voor een wandeling of om te vissen. Het ligt afgemeerd in de jachthaven van Sanxenxo. ALLEEN VOLLEDIGE DAGEN ZONDER SCHIPPER, MAAR ALS U HET VOOR EEN HALVE DAG MET SCHIPPER WILT HUREN, NEEM DAN CONTACT MET ONS OP OM DE PRIJS EN BESCHIKBAARHEID TE KENNEN. Het heeft een capaciteit voor maximaal 8 personen, inclusief de schipper, en kan gehuurd worden met het BNP of hoger*. Als de groep alleen uit volwassenen bestaat, raden we vanwege de grootte van de motor een maximum van 7 personen aan, inclusief de schipper. Het kan ook gehuurd worden met een schipper. Het heeft een grote kuip, open boeg, luifel/bimini, zitjes met kussens in de boeg die overgaan in zonnedek en zitjes in de kuip/achtersteven. Het heeft een Suzuki 140HP (4-takt, benzine) motor die zeer efficiënt is. De boot is zeer comfortabel om te genieten van een dag op zee vanuit de haven van Sanxenxo, en er is ruimte om dingen op te bergen in de kajuit. Het draagt een Bluetooth-radio, GPS/plotter/fishfinder/Sounder/VHF. Perfect voor het verkennen van de Pontevedra-estuarium, de Aldán-estuarium of een bezoek aan het eiland Ons. De boot mag nooit meer dan 13 km van de basishaven verwijderd zijn (zonder voorafgaande toestemming voor meer ervaren schippers). Dit betekent dat het schip beperkt is tot navigeren binnen de estuaria van Pontevedra, Aldán, en buiten de estuarium naar het eiland Ons. De boot heeft een vergunning om te varen in de wateren van de Atlantische eilanden, maar de verhuurder moet toestemming vragen om te kunnen ankeren in de beperkte gebieden eromheen. Er is een limiet aan het aantal boten dat elke dag mag ankeren in de gebieden van de Atlantische eilanden en daarom moet u, als u Ons wilt bezoeken, zo snel mogelijk proberen te boeken om teleurstelling te voorkomen. Er is zoveel te zien in dat gebied, van de baaien van Bueu (bijvoorbeeld Lapaman strand) en de baaien van Aldán, en waarom zou u niet stoppen voor de lunch in het prachtige Combarro of de haven van Beluso? *We accepteren de navigatielicentie (of titulín) als kan worden aangetoond dat u al ten minste twee jaar ervaring hebt met het besturen van uw eigen boot, of ander aantoonbaar bewijs van ervaring.

Nuestro barco a motor es perfecto para disfrutar de un día en las Rías Baixas con la familia o un grupo de amigos, para pasear o pescar. Está amarrado en el puerto deportivo de Sanxenxo. SOLO DÍAS COMPLETOS SIN PATRÓN, PERO SI QUIERES ALQUILARLO UN MEDIO DÍA CON PATRÓN, PÓNTE EN CONTACTO CON NOSOTROS PARA SABER PRECIO Y DISPONIBILIDAD. Tiene una capacidad para hasta 8, el patrón incluido, y se puede alquilarlo con el PNB o superior*. Si el grupo ...

Nuestro barco a motor es perfecto para disfrutar de un día en las Rías Baixas con la familia o un grupo de amigos, para pasear o pescar. Está amarrado en el puerto deportivo de Sanxenxo. SOLO DÍAS COMPLETOS SIN PATRÓN, PERO SI QUIERES ALQUILARLO UN MEDIO DÍA CON PATRÓN, PÓNTE EN CONTACTO CON NOSOTROS PARA SABER PRECIO Y DISPONIBILIDAD. Tiene una capacidad para hasta 8, el patrón incluido, y se puede alquilarlo con el PNB o superior*. Si el grupo es solo de adultos, recomendamos un máximo de 7 personas incluyendo el patrón, debido al tamaño del motor. Tambien se puede alquilarlo con patrón. Tiene una amplia bañera, proa abierta, toldo/bimini, asientos con colchonetas en la proa que se convierten en solárium y asientos en la bañera/popa. Tiene un motor Suzuki 140HP (4 tiempos, gasolina) que es muy eficiente. El barco es muy comodo para disfrutar de un día en el mar desde el puerto de Sanxenxo, y tiene espacio para guardar las cosas dentro del camarote. Lleva una radio Bluetooth, GPS/plotter/fishfinder/Sonda/VHF. Perfecto para explorar la ría de Pontevedra, la ría de Aldán o visitar la isla de Ons. El barco nunca deberá estar a más de 8 millas del puerto base (sin acuerdo previo para patrones con más experiencia). Esto significa que el barco está restringido a navegar dentro de las rías de Pontevedra, Aldán, y fuera de la ría hasta la isla de Ons. El barco tiene licencia para navegar en las aguas de las Islas Atlánticas, pero el arrendador debe solicitar permiso para poder fondear en las zonas restringidas alrededor de ellas. Hay un límite en el número de embarcaciones permitidas para fondear cada día en las zonas de las Islas Atlánticas y, por lo tanto, si deseas visitar Ons, deberías intentar reservar lo antes posible para evitar decepciones. Hay mucho que ver en esa zona, desde las bahías de Bueu (por ejemplo, la playa de Lapaman) y las calas de Aldán, y ¿por qué no hacer una parada para almorzar en el hermoso Combarro o el puerto de Beluso? *Aceptaríamos la Licencia de Navegación (o titulín) si se puede demostrar que ya tiene al menos dos años de experiencia en la navegación de su propio barco, u otra evidencia comprobable de experiencia.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
Met schipper
In- en uitchecktijden:
11:00 / 19:00
Borg
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Flexibel
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model
Shiren - 23
Bouwjaar
2020
Toegestane capaciteit
8
Aantal cabines
1
Lengte (m)
6
Breedte (m)
2,5
Diepgang (m)
0,6
Vermogen
140hp (1 Motor) - 4-takt
Brandstoftype
Loodvrije benzine
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Semi-Offshore
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Sanxenxo

Geschiktheid

Dagexcursies
Watersport
Vissen
Duiken

Uitrusting

Recreatie

Wakeboard
Zwemtrap
Vismateriaal
Buitenluidsprekers

Sanitair

Douche
Zoet water

Navigatie

Diepte meter
VHF

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek

Opties

Supplément skipper
Vanaf 1 dag
Inbegrepen
Equipo de Wake / tabla de Wake
/ verhuur
Equipo de Pesca (hasta 4 cañas, señuelos y cebo vivo)
/ verhuur

Algemene beoordeling

5.0 - 1 reactie

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Gonzalo
Gonzalo
Automatisch vertaalde tekst
Excepcional. Mathew es un propietario ejemplar y solo dio facilidades. Recomendable 100% y con suerte, podréis ver delfines como nosotros.
{{ commentTranslate }}

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, Matthew
Matthew
Lid sinds 2019
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een dag
Gesproken talen: Spaans, Engels
Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vanaf
/ dag