PRO

Catamaran aux Caraïbes

François
Reactie binnen ~2 dagen
Laag antwoordpercentage

-20%
Eerste huurders aanbieding
Profiteer direct van 20% korting door de eerste te zijn die deze boot huurt

8 personen
8 slaapplaatsen
4 cabine(s)
80 pk
13,45 meter
Met schipper

Over Lagoon 410 S2 - 2004

Automatisch vertaald

Voor Dominica, Antigua en Barbuda is een kassa van 140 € per persoon en per cruise te verwachten en bovendien contant ter plaatse te betalen op de dag van het verhuren. De doos van het bord bevat de verschillende ligplaatsen, de openingen van in- en uitgangen van territoria, de douanerechten. Paspoorten zijn verplicht voor Antigua, en met een geldigheidsperiode van meer dan 6 maanden na de datum van terugkeer.

Hallo allemaal,

De...

Voor Dominica, Antigua en Barbuda is een kassa van 140 € per persoon en per cruise te verwachten en bovendien contant ter plaatse te betalen op de dag van het verhuren. De doos van het bord bevat de verschillende ligplaatsen, de openingen van in- en uitgangen van territoria, de douanerechten. Paspoorten zijn verplicht voor Antigua, en met een geldigheidsperiode van meer dan 6 maanden na de datum van terugkeer.

Hallo allemaal,

De "Princess Lena" is een 2004 Lagoon 410 S2-merkcatamaran, volledig uitgeruste offshore en volledig autonoom in water en elektriciteit met aan boord de nieuwste 2015 ingebouwde elektronica, verdubbeld volgens de NUC-voorschriften, een uitstekend geluidssysteem is van u beschikbaar voor fans van goede muziek en feestelijke, het is meer comfort en snelheid in de navigatie met zijn nietaker, en in een staat van hygiëne en hygiëne onberispelijk.

Wij zijn de eigenaren en schippers en leven voort gedurende de 9 maanden van het Caribische seizoen. Wij zijn niet voor het massatoerisme, maar in de geest van de catamaran van gastheren in elke gezelligheid en wij verbinden ons ertoe u de mooiste ankerplaatsen van de Caraïben buiten de gebaande paden te laten ontdekken dankzij onze zwakke diepgang die staat ons toe om de passen in te gaan die ontoegankelijk zijn voor monohulls.

We geven de voorkeur aan cruises over 13 dagen voor een volledige ontdekking van de Grenadines-eilanden, maar bieden ook een 7-daagse cruise aan die de eilanden van Guadeloupe ontdekt. Een privéboeking van de catamaran is ook mogelijk op basis van beschikbaarheid. Al onze formules zijn flexibel, ofwel catamaran met schipper inbegrepen, of all-inclusive met tanken en gastvrouw, behalve de wateractiviteiten die worden beoefend met onze verschillende lokale partners.

Je kunt ook met onze verschillende partners ter plaatse, het duiken oefenen in initiatie of bevestigd, het trollen, het kitesurfen, de jetski, de romantische diners aan de rand van het water, barbecuevoeten in het water in het hart van fantastische Tobago Cay's, de mooiste plek in de Grenadines die bekend staat om zijn duikspots en zijn hemelse charme, enz ... Onze cruise datums worden gedefinieerd op basis van boekingen die gemaakt zijn met onze verschillende zakelijke partners.

Onze vertrekken zijn van Marin voor Martinique, en Saint Francis voor Guadeloupe. Wij spreken Frans, Engels, Russisch, Nederlands, wij zorgen voor alle stappen en toestemmingen van aankomst- en vertrekregio's (140 € per persoon en per cruise om geld bij te betalen) en wij zorgen voor u persoonlijk verwelkomd bij uw aankomst op de luchthaven (de prijs ongeveer 80 € volgens lokaal tarief). De bootverhuur is alleen met Skipper. We wachten op u aan boord voor een prachtige en onvergetelijke vriendelijke rit.

Tot binnenkort,
François en Héléna

Pour la Dominique, Antigua et Barbuda, une caisse de bord de 140€ par personne et par croisière est à prévoir en supplément et à régler sur place en espèces le jour de la location. La caisse de bord inclus les différents mouillages, les clearances d'entrées et sorties de territoires, les taxes douanières. Les passeports sont obligatoires pour Antigua, et avec une fin de validité de plus de 6 mois après la date de...

Pour la Dominique, Antigua et Barbuda, une caisse de bord de 140€ par personne et par croisière est à prévoir en supplément et à régler sur place en espèces le jour de la location. La caisse de bord inclus les différents mouillages, les clearances d'entrées et sorties de territoires, les taxes douanières. Les passeports sont obligatoires pour Antigua, et avec une fin de validité de plus de 6 mois après la date de retour.

Bonjour à toutes et à tous,

Le "Princess Lena" est un catamaran de marque lagoon 410 S2 de 2004, entièrement équipé hauturier et complètement autonome en eau et électricité avec à bord tout l'électronique embarqué dernière génération 2015, doublé selon la réglementation NUC, une excellente sono est à votre disposition pour les amateurs de bonne musique et les plus festifs, il est de plus d'un confort et d'une rapidité en navigation grâce à son geenaker, et dans un état de propreté et d'hygiène irréprochables.

Nous en sommes les propriétaires et skippers et vivons dessus durant les 9 mois de la saison Caraïbes. Nous ne sommes pas pour le tourisme de masse, mais dans l'esprit du catamaran d'hôtes en toute convivialité et nous engageons à vous faire découvrir les plus beaux mouillages des Caraïbes en dehors des sentiers battus grâce à notre faible tirant d'eau qui nous permet de rentrer dans des passes inaccessibles aux monocoques.

Nous privilégions les croisières sur 13 jours pour une totale découverte des iles Grenadines, mais proposons également une croisière de 7 jours découverte des îles de Guadeloupe. Une réservation privative du catamaran est également envisageable sous réserve de disponibilités. Toutes nos formules sont modulables, soit catamaran avec skipper inclus, soit en all inclusive avec avitaillement et hôtesse, excepté les activités nautiques pratiquées avec nos différents partenaires locaux.

Vous pourrez également avec nos différents partenaires sur place, pratiquer la plongée en initiation ou confirmé, la pêche à la traîne, le kite surf, du jet ski, dîners romantiques au bord de l'eau, barbecue pieds dans l'eau au cœur des fabuleuses Tobago Cay's, le plus bel endroit des Grenadines réputé pour ses spots de plongée et son charme paradisiaque, etc... Nos dates de croisières sont définies en fonction des réservations effectuées avec nos différents partenaires commerciaux.

Nos départs s'effectuent du Marin pour la Martinique, et de Saint François pour la Guadeloupe. Nous parlons Français, Anglais, Russe, Néerlandais, nous nous occupons pour vous de toutes les démarches et clearances d'entrées et sorties de territoires (140 € par personne et par croisière à prévoir en espèces à l'embarquement) et nous chargeons de vous accueillir en personne dès votre arrivée à l'aéroport (le prix environ 80 € selon tarif local). La location du bateau se fait uniquement avec Skipper. Nous vous attendons à bord pour une magnifique et inoubliable balade conviviale.

A bientôt,
François et Héléna


Details

Soort verhuur : Met schipper
Model : Lagoon - Lagoon 410 S2
Lengte (m) : 13,45
Toegestane capaciteit : 8
Bouwjaar : 2004
Model : Lagoon - Lagoon 410 S2
Uitrusting : Offshore
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 13,45
Breedte (m) : 7,8
Diepgang (m) : 1,2
Bouwjaar : 2004
Toegestane capaciteit : 8
Aantal cabines : 4
Aantal slaapplaatsen : 8
Vermogen : 80cv
Type motor : 2-takt
Aantal motoren : 1
Borg : 2 000 € (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Cruise

  • Vissen

  • Duiken


Uitrusting

GPS
WC
Douche
Diepte meter
Spi
Bimini

Comfort

Bimini
Tafel
Beddengoed

Navigatie

GPS
Diepte meter
Spi
Electrische ankerlier
Bijboot
Automatische piloot

Recreatie

Zwemtrap
Vismateriaal

Sanitair

WC
Douche
Warm water

Keuken

Kookplaat

Over de eigenaar, François
François
Lid sinds 2015
PRO
Antwoordpercentage: 33 %
Reactiesnelheid: binnen 2 dagen
Gesproken talen: Frans
Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vergelijkbare aanbiedingen

Vanaf
555,20 € / dag