Namare 585 - 2021

Voorgesteld door María - Reactie binnen ~3 dagen
Zeer lage acceptatiegraad

Namare 585 - 2021

Pro

Voorgesteld door María - Reactie binnen ~3 dagen

6 pers.
50 pk
5,9 meter
2021
Boot zonder bemanning

Over NAMARE 585 - OPEN - 6 PERSONAS

Automatisch vertaalde tekst

Navigatie met vaarbewijs (Titulín) Met de mogelijkheid om te huren in Santiago de la Ribera. Mooie moderne open sloep te huur voor maximaal 6 inzittenden, met een buitenboordmotor met 50pk en 4 keer (zeer laag verbruik). De boot is uitgerust met een luifel, met een zonnedek op de boeg, een zonnedek op het achterdek en een badkamerladder. Geniet van de Mar Menor en zijn eilanden, privé in uw eigen boot. Bij teruggave van de borg wordt de ...

Navigatie met vaarbewijs (Titulín) Met de mogelijkheid om te huren in Santiago de la Ribera. Mooie moderne open sloep te huur voor maximaal 6 inzittenden, met een buitenboordmotor met 50pk en 4 keer (zeer laag verbruik). De boot is uitgerust met een luifel, met een zonnedek op de boeg, een zonnedek op het achterdek en een badkamerladder. Geniet van de Mar Menor en zijn eilanden, privé in uw eigen boot. Bij teruggave van de borg wordt de tijdens de reis verbruikte benzine betaald. Complete uitrusting, veiligheidsuitrusting, meeranker, Bimini-top, reddingsvesten.

Navegación con licencia de navegación (Titulín) Con posibilidad de tomar el alquiler en Santiago de la Ribera. Se alquilar precioso barco moderno open para un máximo de 6 ocupantes, con un motor fuera de borda con 50cv y de 4 tiempos (de muy bajo consumo). El barco viene equipado con toldo, con solarium de proa, solarium de popa y escalera para el baño Disfruta del Mar menor y de sus Islas, de manera privada en tu propia embarcación. Al devolver ...

Navegación con licencia de navegación (Titulín) Con posibilidad de tomar el alquiler en Santiago de la Ribera. Se alquilar precioso barco moderno open para un máximo de 6 ocupantes, con un motor fuera de borda con 50cv y de 4 tiempos (de muy bajo consumo). El barco viene equipado con toldo, con solarium de proa, solarium de popa y escalera para el baño Disfruta del Mar menor y de sus Islas, de manera privada en tu propia embarcación. Al devolver la fianza se abonará la gasolina consumida en el trayecto. Equipamiento completo, equipo de seguridad, ancla de fondeo, toldo Bimini, chalecos.


Details

Huurvoorwaarden

Soort verhuur
Boot zonder bemanning
In- en uitchecktijden:
10:00 / 20:00
Borg
(Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden
Zen
Brandstof
Niet inbegrepen

Boot

Type boot
Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model
Namare - 585
Bouwjaar
2021
Toegestane capaciteit
6
Lengte (m)
5,9
Breedte (m)
2,1
Diepgang (m)
0,4
Vermogen
50hp (1 Motor) - 4-takt
Brandstoftype
Loodvrije benzine
Brandstofcapaciteit
25 L
Huisdieren toegestaan aan boord
Nee
Lokatie
Haven
Uitrusting
Basis
Andere mogelijke momenten voor vertrek
Puerto Deportivo Tomás Maestre
Santiago de la Ribera

Geschiktheid

Dagexcursies

Uitrusting

Comfort

Bimini
Buitendouche
Gratis parkeren
Outdoor cushions

Recreatie

Zwemtrap

Algemene beoordeling

5.0 - 3 reactie

Ongemodereerde reviews - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

Pablo
Pablo
Automatisch vertaalde tekst
We hebben een geweldige dag gehad!! En Maria heeft alles perfect uitgelegd. Het is een genoegen om zulke mensen te ontmoeten.
Hemos pasado un día estupendo!! Y Maria nos ha explicado todo a la perfección. Un placer encontrar a gente así.
Sergio Mario
Sergio Mario
Automatisch vertaalde tekst
Alles is perfect
Todo perfecto
Alvaro
Alvaro
Automatisch vertaalde tekst
Alles is perfect. Ze brachten het naar Santiago de la Ribera en we brachten de hele dag alleen door in de Mar Menor. Zeer beheersbaar. Het heeft een achtergedeelte om te ontspannen, dat is geweldig. Zeer professionele organisatoren. Absoluut een ervaring om te herhalen.
Todo perfecto. Nos la trajeron hasta Santiago de la Ribera y estuvimos todo el día por el mar menor nosotros solos. Muy manejable. Tiene una zona trasera para relajarse que es una maravilla. Los organizadores muy profesionales. Sin duda una experiencia a repetir.

Waar is de boot ?


Over de eigenaar, María
María
Lid sinds 2022
PRO
Bekijk alle boten van deze pro
Antwoordpercentage: 17 %
Reactiesnelheid: binnen 3 dagen
Gesproken talen: Spaans, Engels, Italiaans
Vanaf
/ dag