REQUIN 491 AGATHE

Jean-Marie
Reactie binnen ~11h
Laag aanvaardingspercentage

4 personen
2 slaapplaatsen
1 cabins
10h00 / 18h00
9,6 meter
Bareboat

Over Vene-Bjonrndahl REQUIN - 2006

Automatisch vertaald

De Requin 491 AGATHE is een sportkielboot die perfect geschikt is voor regatta's en dagtochten. Het kan aan de hele Atlantische kust worden gebruikt. De huur is inclusief een wegtrailer (E-licentie). Het is opgetuigd om te racen en heeft een pure gelcoat-romp met een waterdichte cockpit. De huur is per dag en de prijs daalt. Le Requin is een ideale "dagboot" om te wandelen en te flaneren in de baai van Bourgneuf, vooral rond het eiland Noirmoutier.

De Requin 491 AGATHE is een sportkielboot die perfect geschikt is voor regatta's en dagtochten. Het kan aan de hele Atlantische kust worden gebruikt. De huur is inclusief een wegtrailer (E-licentie). Het is opgetuigd om te racen en heeft een pure gelcoat-romp met een waterdichte cockpit. De huur is per dag en de prijs daalt. Le Requin is een ideale "dagboot" om te wandelen en te flaneren in de baai van Bourgneuf, vooral rond het eiland Noirmoutier. Het kan worden gebruikt in regatta's. Indien u niet de ervaring heeft van een sportkielboot (Shark, Dragon, Soling) is een grip met één of twee tochten onder begeleiding van de eigenaar noodzakelijk voor de goede "grip" van de zeilboot en dit zonder meerprijs. AGATHE ligt in de haven van Noirmoutier op het eiland, klaar om te zeilen of om over de weg of over zee een andere haven aan de Atlantische kust van het Kanaal te bereiken. Aarzel niet om mij te contacteren voor informatie en anderen. Ga aan de slag en wees niet bang om in Shark te zeilen; er zijn drie of vier dingen om te respecteren en alles wordt duidelijk en gemakkelijk. Het is geen acrobatische of gevaarlijke zeilboot, het is een simpele sportkielboot, een pure zeilboot, die wat aandacht vraagt en veel plezier geeft.

Le Requin 491 AGATHE est un quillard de sport parfaitement adapté à la régate et aux promenades à la journée.
Il peut être utilisée sur toute la cote atlantique la location comprend une remorque de route (permis E).
Il est gréé pour la régate et possède une coque en gel coat pur avec un cockpit étanche. La location est à la journée et le tarif est dégressif. Le Requin est un "dayboat" idéal pour la promenade et la balade en baie

Le Requin 491 AGATHE est un quillard de sport parfaitement adapté à la régate et aux promenades à la journée.
Il peut être utilisée sur toute la cote atlantique la location comprend une remorque de route (permis E).
Il est gréé pour la régate et possède une coque en gel coat pur avec un cockpit étanche. La location est à la journée et le tarif est dégressif. Le Requin est un "dayboat" idéal pour la promenade et la balade en baie de Bourgneuf notamment aux abords de l'île de Noirmoutier.
Il peut être utilisé en régates. Si vous ne possédez pas l'expérience d'un quillard de sport (Requin, Dragon, Soling) une prise en main avec une ou deux sorties accompagnées par le propriétaire est nécessaire pour la bonne "prise en main" du voilier et ceci sans surcoût.
AGATHE est sur le port de Noirmoutier en l'île, prêt à naviguer ou à rejoindre un autre port de la cote Atlantique Manche par la route ou la mer.
N'hésitez pas à me contacter pour renseignements et autres. Lancez vous et n'ayez pas de crainte de naviguer en Requin ; il y a trois ou quatre choses à bien respecter et tout devient clair et aisé. Ce n'est pas un voilier acrobatique ou dangereux, c'est un simple quillard de sport, voilier pur, qui demande un peu d'attention et procure de grands plaisirs.


Details

Soort verhuur : Bareboat - of - Met gids
In- en uitchecktijden: 10h00 / 18h00
Boat type: Zeilboot
Model : Vene-Bjonrndahl - REQUIN
Lengte (m) : 9,6
Toegestane capaciteit : 4
Bouwjaar : 2006
Borg : (Via SamBoat)
Vermogen : 4hp
Brandstof : Niet inbegrepen
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Vene-Bjonrndahl - REQUIN
Uitrusting : Kustvaart
Lokatie : Aanhanger
Lengte (m) : 9,6
Breedte (m) : 1,9
Diepgang (m) : 1,1
Bouwjaar : 2006
Toegestane capaciteit : 4
Borg : (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Aantal cabines : 1
Aantal slaapplaatsen : 2
Vermogen : 4hp
Type motor : 2-takt
Huisdieren toegestaan aan boord : Geen
Brandstof : Niet inbegrepen
Geschiktheid :
 • Dagexcursies

 • Wedstrijden


Uitrusting

Spi
Bijboot
Buitenboordmotor
VHF
Gratis parkeren

Comfort

Gratis parkeren

Navigatie

Spi
Bijboot
Buitenboordmotor
VHF

Opties

Mouillage et annexe devant Plage de Noirmoutier en l'ile
Gratis

1 huurders hebben deze boot beoordeeld

Ongemodereerde beoordelingen - Gesorteerd van nieuwste naar oudste

 • Jean
  Jean
  05 augustus 2019
  Automatisch vertaald

  Excellente expérience de location avec Jean-Marie qui a été très réactif, attentionné, et bienveillant pour nous permettre de naviguer sur ce requin bien entretenu et performant. Nous avons même eut droit à un enseignement pratique qui nous a été très utile. Location vivement recommandée.

  {{ commentTranslate }}


Over de eigenaar, Jean-Marie
Jean-Marie
Lid sinds 2017
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 11 uur
Gesproken talen: Frans
Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vanaf
250 / dag