PRO

nº 26. MARETI 450 OPEN -Sin V-

JOAQUIN
Reactie binnen ~10h
Super Propriétaire

5 personen
14 pk
4,5 meter
Bareboat

Over 450 open - 2021

Automatisch vertaald

Deze Mareti 450 is ook erg mooi, een van de beste boten om zonder vaarbewijs mee te nemen, omdat hij een grote breedte heeft van 2,18 meter die buitengewoon is vanwege zijn lengte, waardoor hij een groter vrijboord en diepte heeft. Het is een boot dus vergelijkbaar met boten van grotere lengte. Zijn stabiliteit is buitengewoon wanneer hij stilstaat en hij bestrijdt goed de gevormde zee, ook ideaal om te vissen, vanwege zijn breedte, brede ankerput

Deze Mareti 450 is ook erg mooi, een van de beste boten om zonder vaarbewijs mee te nemen, omdat hij een grote breedte heeft van 2,18 meter die buitengewoon is vanwege zijn lengte, waardoor hij een groter vrijboord en diepte heeft. Het is een boot dus vergelijkbaar met boten van grotere lengte. Zijn stabiliteit is buitengewoon wanneer hij stilstaat en hij bestrijdt goed de gevormde zee, ook ideaal om te vissen, vanwege zijn breedte, brede ankerput en grote opbergkisten. Volledig zelflozend bad. Groot boegbalkon met leuning aan de voorzijde voor klimmen en grip. Leuning in badkuip. Achtertrap en capaciteit voor 5 passagiers met stoelen in de boeg en achtersteven, gemakkelijke doorgang aan beide zijden van de console.

Este Mareti 450 es además de muy bonito uno de los mejores barcos para llevar sin titulación ya que tiene una gran manga de 2,18 metros que es extraordinaria para su eslora, lo que le permite un mayor francobordo y puntal. Es un barco por tanto equiparable a barcos de mayor eslora. Su estabilidad es extraordinaria en parado y combate bien la mar formada, Ideal también para pesca, por su amplitud, amplio pozo anclas y grandes cofres de estiba.

Este Mareti 450 es además de muy bonito uno de los mejores barcos para llevar sin titulación ya que tiene una gran manga de 2,18 metros que es extraordinaria para su eslora, lo que le permite un mayor francobordo y puntal. Es un barco por tanto equiparable a barcos de mayor eslora. Su estabilidad es extraordinaria en parado y combate bien la mar formada, Ideal también para pesca, por su amplitud, amplio pozo anclas y grandes cofres de estiba. Bañera totalmente autovaciante. Gran balcón de proa con pasamanos delantero para subida y agarre. Pasamanos en bañera. Escalera a popa y capacidad para 5 pasajeros con asientos en proa y popa, paso fácil por ambos lados de la consola.


Details

Soort verhuur : Bareboat Geen vergunning nodig
Type de bateau : Motorboot (Open motorboot (zonder cabine))
Model : Open - 450 open
Lengte (m) : 4,5
Toegestane capaciteit : 5
Bouwjaar : 2021
Borg : (Direct door de eigenaar verzorgd)
Vermogen : 14cv
Brandstof : Niet inbegrepen
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Open - 450 open
Uitrusting : Basis
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 4,5
Breedte (m) : 2,18
Diepgang (m) : 0,2
Bouwjaar : 2021
Toegestane capaciteit : 5
Borg : (Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Vermogen : 14cv
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 1
Brandstoftype: Leiden-gratis
Huisdieren toegestaan aan boord : Ja
Brandstof : Niet inbegrepen
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Watersport

  • Duiken


Uitrusting

Diepte meter
Bimini
Tafel
Zwemtrap
Buitenluidsprekers
Zonnedek

Comfort

Bimini
Tafel
Zonnedek

Recreatie

Zwemtrap
Buitenluidsprekers

Navigatie

Diepte meter

Over de eigenaar, JOAQUIN
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 10 uur
Gesproken talen: Spaans
Vanaf
178 / dag