Jeanneau Merry Fisher 795

Mikael
Reactie binnen een uur
Taux d'acceptation faible

7 personen
4 slaapplaatsen
09h00 / 18h00
200 pk
7,95 meter
Bareboat

Over Jeanneau Merry Fisher 795 - 2019

Automatisch vertaald

Hallo allemaal, Ik stel u voor mijn motorboot Jeanneau Merry Fisher 795 te huren. De laatste is gelanceerd in juni 2019 en is volledig nieuw. Hij staat bekend om het hebben van een zeer goed karakter op het water, waardoor hij bijzonder veilig en aangenaam om te varen. Ik zal uw chef zijn tijdens uw verhuur en ik kijk uit naar het delen van mijn kennis van mijn omgeving. Wij zorgen voor lunch- en gourmetmanden !!! Als u een of...

Hallo allemaal, Ik stel u voor mijn motorboot Jeanneau Merry Fisher 795 te huren. De laatste is gelanceerd in juni 2019 en is volledig nieuw. Hij staat bekend om het hebben van een zeer goed karakter op het water, waardoor hij bijzonder veilig en aangenaam om te varen. Ik zal uw chef zijn tijdens uw verhuur en ik kijk uit naar het delen van mijn kennis van mijn omgeving. Wij zorgen voor lunch- en gourmetmanden !!! Als u een of meerdere nachten in het dok wilt doorbrengen, is dit geen probleem. Deze boot is verkrijgbaar bij de haven van La-Trinité-Mer en meer precies bij de droge haven Saint-Philibert. U krijgt de kans om onze prachtige Golf van Morbihan, het eiland Houat, Hoedic of Belle-Ile-en-Mer te ontdekken en te navigeren. Met een aanbevolen capaciteit van 6 personen aan boord is deze Merry Fisher ideaal voor een uitje met familie of vrienden. De boot is ideaal voor het water en biedt u de mogelijkheid om zonder problemen cruises en een comfortabel leven aan boord te overwegen. U vindt aan boord van een zwemtrap voor gemakkelijke toegang tot zwemmen, een grote eettafel, een zonnedek om te genieten van zonnige dagen, een douche op het dek en alle benodigde elektronische apparatuur (GPS, dieptemeter , VHF, elektrische ankerlier). Het heeft ook een hut met een groot bed voor twee om te slapen zonder problemen en een converteerbaar plein dat geschikt is voor een volwassene of twee kinderen. U vindt er ook een volledig uitgeruste keuken en een badkamer met toilet. Het is ook uitgerust met een 200 pk sterke motor waarmee we snel naar uw ankerplaatsen of stranden kunnen gaan. Het is een motor die kracht, snelheid en economie combineert. De brandstof is uw verantwoordelijkheid, wij regelen het in de haven op de dag van uw huur! Aarzel niet om contact met mij op te nemen via SamBoat-berichten om uw uitvoer op zijn best uit te wisselen en voor te bereiden. Een fijne dag en tot snel Mikael

Bonjour à tous,

Je vous propose à la location mon bateau à moteur Jeanneau Merry Fisher 795. Ce dernier a été mis à l'eau en juin 2019 et est complètement neuf. Il est réputé pour avoir un très bon caractère sur l'eau, le rendant particulièrement sécurisant et agréable à naviguer.

Je serai votre chef de bord pendant votre location, et je suis impatient de vous faire part de mes connaissances sur ma région. Nous nous...

Bonjour à tous,

Je vous propose à la location mon bateau à moteur Jeanneau Merry Fisher 795. Ce dernier a été mis à l'eau en juin 2019 et est complètement neuf. Il est réputé pour avoir un très bon caractère sur l'eau, le rendant particulièrement sécurisant et agréable à naviguer.

Je serai votre chef de bord pendant votre location, et je suis impatient de vous faire part de mes connaissances sur ma région. Nous nous occupons du déjeuner et des paniers gourmands !!!

Si vous souhaitez passer une ou plusieurs nuits à quai, aucun problème.

Ce bateau est disponible au départ du port de La-Trinité-Mer et plus précisément au port à sec Saint-Philibert. Vous aurez la chance de découvrir et de naviguer notre magnifique Golfe du Morbihan, l'île d'Houat, Hoedic ou encore Belle-île-en-Mer.

Avec une capacité conseillée de 6 personnes à bord, ce Merry Fisher est idéal pour une sortie en famille ou entre amis. Le bateau est idéal pour le plan d'eau et vous permet d'envisager sans aucun problème des croisières et une vie confortable à bord.

Vous trouverez à son bord une échelle de bain facilitant l'accès à la baignade, une grande table à manger, un bain de soleil arrière pour profiter des journées ensoleillées, une douche de pont ainsi que tout l'équipement électronique nécessaire (GPS, sondeur, VHF, guindeau électrique).

Il dispose également d'une cabine avec un grand couchage permettant de dormir à deux sans aucun problème et d'un carré transformable pouvant accueillir un adulte ou deux enfants.

Vous y trouverez aussi une cuisine toute équipée et une salle d'eau avec WC.

Il est également équipé d'un moteur de 200 cv qui nous permettra de nous déplacer rapidement vers vos mouillages ou plages. C'est un moteur qui allie puissance, vitesse et économie.

Le carburant reste à votre charge, nous règlerons cela au port le jour de votre location !

N'hésitez pas à me contacter via la messagerie SamBoat pour échanger et préparer votre sortie au mieux.

Bonne journée et à bientôt,

Mikael


Details

Soort verhuur : Bareboat - of - Met gids
In- en uitchecktijden: 09h00 / 18h00
Model : Jeanneau - Merry Fisher 795
Lengte (m) : 7,95
Toegestane capaciteit : 7
Bouwjaar : 2019
Borg : 6 000 € (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Jeanneau - Merry Fisher 795
Uitrusting : Kustvaart
Lokatie : Droge opslag
Lengte (m) : 7,95
Breedte (m) : 2,51
Diepgang (m) : 0,57
Bouwjaar : 2019
Toegestane capaciteit : 7
Borg : 6 000 € (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Aantal cabines : 2
Aantal slaapplaatsen : 4
Vermogen : 200cv
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 1
Animaux acceptés à bord : Non
Carburant : Non inclus
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Cruise


Uitrusting

GPS
WC
Diepte meter
Bimini
Tafel
Electrische ankerlier

Comfort

Bimini
Tafel
220V stopcontact
USB aansluiting
Buitendouche
Gratis parkeren

Keuken

Kookplaat
Koelkast
Gootsteen

Navigatie

GPS
Diepte meter
Electrische ankerlier
VHF
AIS

Sanitair

WC

1 huurders hebben deze boot beoordeeld

  • Christophe
    Christophe
    September 2019

    Super accueil, bateau neuf, skyper discret et très sympathique. Nous recommandons vivement cette location.


Over de eigenaar, Mikael
Mikael
Lid sinds 2019
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een uur
Gesproken talen: Frans
icons/55/verifications/active/id Created with Sketch. Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vergelijkbare aanbiedingen

Vanaf
490  € / dag