PRO

JEANNEAU SUN ODYSSEY 40 "JELENA"

Don
Reactie binnen ~9h

8 personen
9 slaapplaatsen
3 cabine(s)
18h00 / 10h00
12 meter
Met of zonder schipper

Over Jeanneau Sun Odyssey 40 - 2001

Automatisch vertaald

HALLO! ONZE BASIS IS HET EILAND VIS & Jachthaven - Marina at Milna, eiland Brac!
(zie voor andere opties)

Dit betekent = we zijn precies ter plaatse, in de buurt van kleine eilanden en stranden rond Vis, Blauwe Grot, Groene Grot, stad en eiland Hvar, Stari Grad van het eiland Hvar, Milna van het eiland Brac, het eiland Solta, overal rond de 1 -2 uur ontspannen varen van elk naar een ander, om 100% efficiëntie van uw tijd besteed...

HALLO! ONZE BASIS IS HET EILAND VIS & Jachthaven - Marina at Milna, eiland Brac!
(zie voor andere opties)

Dit betekent = we zijn precies ter plaatse, in de buurt van kleine eilanden en stranden rond Vis, Blauwe Grot, Groene Grot, stad en eiland Hvar, Stari Grad van het eiland Hvar, Milna van het eiland Brac, het eiland Solta, overal rond de 1 -2 uur ontspannen varen van elk naar een ander, om 100% efficiëntie van uw tijd besteed aan ons jacht te bieden, in plaats daarvan verliest u uren en dagen aan reizen naar het van de drukbezochte havens in de hitte van het zomerseizoen. U kunt onze basis eenvoudig bereiken met de catamaranlijn of veerboot vanuit Split in minder of niet veel meer dan 2 uur en midden in de meest gewilde zee-wereld hotspot van de Adriatische Zee, als vertrekpunt van uw reis, precies daar. Het is de beste manier om deze eilanden vanuit de zee te zien zeilen. Om deze route als geheel te voltooien, adviseren we ten minste 1 week, maar als dit niet altijd mogelijk is, kan onze ervaren en professionele schipper proberen de route zo te maken dat hij past in uw beschikbare tijd.

Het Kroatische eiland Vis, de recente filmlocatie van Hollywood nieuwe "Mama Mia 2" -film (Merril Streep, Pierce Brosnan), de populaire parel van de Adriatische Zee als uw directe startpunt van uw cruise: geen saai moment vanaf het begin, geen tijd verlies aan het begin en het einde van uw vaarperiode op ons jacht voor reizen van de drukke kuststeden naar de eilanden eerst en, aan de en, terug naar de ribbenbasis! = volledige efficiëntie van uw dagen op ons zeiljacht.

De combinatie van onze keuze van de beste startlocatie en de kwaliteit van de boot, het type, het beeld en de craftmanschaft is de reden waarom onze gasten terugkomen.

Onze basis is ofwel Eiland Vis, porto Vis, de parel van de Adriatische Zee, waar onlangs opnames van de Hollywood-film "Mama Mia 2" plaatsvonden of Milna, eiland Brac (tot +15 juli en van + - 25 augustus - vraag alstublieft de details voor uw specifieke boekingsperiode). Beide eilanden, vooral Vis, zijn een perfect startpunt voor ons zeiljacht, omdat je vanaf het begin van je cruise op het beste eiland op zee bent. Geen lange reis nodig eerst en de laatste dag van / naar de basis = 100% tijd besteed aan de efficiëntie van de boot vanaf dag één tot uw laatste dag op ons zeiljacht betekent helder zeewater van het begin tot het einde. De beste restaurants, stranden, baaien, duik- / zwem- / snorkel- / vislocaties en beroemde zeegrotten (groene en blauwe grot!) Bevinden zich allemaal rondom onze geweldige startlocatie! Dit is ons belangrijkste onderscheid. U bereikt ons met de veerboot / catamaran vanuit Split, we halen u op bij het eiland Porto en de stad Split die u bereikt of met het vliegtuig of met de auto, een nieuwe snelweg naar de kust biedt een geweldig uitzicht.

De redenen waarom wij en de meeste van onze gasten graag tijd doorbrengen aan zee op onze Franse schoonheid:

OVER DE BOOT:

Refit jaar: 2017

Deze boot, van deze dag een echte vintage kwaliteit en een geweldig klassiek, ellegant, krachtig ontwerp, behoort tot de laatste generatie uiterst degelijke en mooie JEANNEAU boten met Franse smaak en kwaliteit gebouwd aan het einde van het tijdperk (jaar 2000-2003) toen ze robuust gebruikten, vink het Teakhouten interieur aan (in tegenstelling tot de huidige "Ikea" goedkopere plastic en laminaten) en een zeer sterke Kevlar-scheepsromp met een algemene gelcoat, een hoge kwaliteit van de tijd voordat het beroemde merk Jeanneau, de Franse zeiljachtbouwer, werd gemaakt door confectional enorme Bennetau-fabriek en had bij de eerste aanblik een geweldig onderscheid van alle anderen in deze categorie: solide, ellegant, sportief, veilig, stabiel, gracieus in bewegen en zeilen over de zee en ruim vanbinnen met maximaal comfort voor zijn grootte. Dit 40 voet model is vooral interessant uit deze periode. Het is lager voor zijn lengte (= snelheid en stabiliteit) toen de anderen hogere lijnen begonnen te brengen wat deze ene grotere stabiliteit geeft op de zee en de veiligheid en toch een hoog comfort in zijn volle lengte heeft. Tijdloze zeiljachtlijn en ontwerp. Het is moeilijk om een nieuwe 40 voet boot van dezelfde klasse te vinden als betaalbaar zoals deze vandaag was. Er werden ook niet veel gemaakt omdat de gebruikte productie en materialen niet goedkoop waren. Je ziet dit allemaal vanaf het moment dat je erop stapt en hij beweegt zich niet een beetje en vooral niet in de ruime salon en zijn gezellige 3 hutten. We snoeien nooit in onderhoud. Altijd geleverd door professionals. In tegenstelling tot andere van dezelfde soort, heeft ons jacht een extra functie, een sterkere en zeer solide, beroemde Yanmar-dieselmotor van 56 pk. Een uiterst betrouwbare scheepsmotor.

Deze boot van deze vintage kwaliteit en design is moeilijk te vinden in dezelfde grote nieuwe en in dezelfde prijscategorie als de nieuwe tegenwoordig goedkoper worden geproduceerd door goedkopere materialen, ontwerpen, etc. Je ziet dit meteen en alle professionals in het veld zullen Ik ben het hierover eens. Daarom hebben we besloten om de onze te behouden en goed te houden in plaats van te ruilen voor een nieuwe, geproduceerd op de latere datum. Ons model is een van de beste in zijn soort, prijswaarde en categorie, ooit gemaakt in Frankrijk. Het is waar. En je voelt dat vanaf het moment dat je haar ziet en erop stapt.

Leuk gelezen:

Woord van de experts in de tijd dat ons bootmodel werd geboren in de bekende Franse Jeanneau-fabriek:

VOETEN VAN ELEGANTIE EN COMFORT De boot, ontworpen door Daniel Andrieu, zou een fenomenaal succes moeten zijn. Gebouwd rond een zeer snelle romp, heeft de binnenkant een uitzonderlijke ruimte en volume. Er is een modern uiterlijk aan de buitenkant, met dubbele stuurstanden in de achterste cockpit voor ongelooflijk comfort. Wat het interieur betreft, werkte het ontwerpbureau vanuit dezelfde algemene lay-out en conceptie als de Sun Odyssey 40DS, een combinatie van fijn teakhoutwerk en de nieuwe satijnvernis, in de beste stijl van Jeanneau. 3-cabine 2-kant Alle indelingen worden als uitzonderlijk beschouwd voor langeafstandscruises. Een fantastisch ontwerp van de romp door Daniel Andrieu Een modern deck in de Jeanneau-traditie Een origineel idee: dubbele wielen op 40 voeter Onovertroffen afwerkingskwaliteit.

Lengte over alles 12.2 m / 40'0 "Romp lengte 11.75 m / 38'6" Licht verplaatsing 7170 kg / 15807 Lbs Standaard kiel diepgang 1.5 m / 4'11 "Gewicht 2400 kg / 5291 Lbs Brandstof capaciteit 136 l / 36 US gal Water capaciteit 320 l / 85 US gal Hutten 3, 2 toiletten, 2 douches + Dekdouche, aangedreven door YANMAR 56HP Dieselmotor.

Tegenover het contrast van de meeste andere collega's die zich bevinden in de drukke, drukke jachthavens van de kuststad, bevinden we ons op de populaire eilanden Vis en Brac (Milna), zodat we meteen vanaf het begin bij de nautische hotspots zijn in plaats van verliezen 1-2 dagen voordat het wordt bereikt. Op deze manier bieden we een beter gebruik van de tijdverhuur. Het zeewater is kristalhelder vanaf de DAG 1, geweldig om te zwemmen, duiken, vissen en natuurlijk zeilen. Onze schipper is ook een geweldige chef-kok, zodat u de kans krijgt om een aantal van de geweldige lokale slow food-specialiteiten te proeven en onze eigen familie gemaakte wijn tijdens het verkennen van het eiland vanaf het zeilen langs de zee. Deze eilandenregio Midden / Zuid-Adriatische Zee is een beroemde nautische hotspot en daarom zijn we er middenin gevestigd, op de eilanden en niet verder aan de kust, een dag of 2 zeilen voordat we ons kunnen bereiken. zijn daar vanaf de DAG 1 van je tijd die je aan het zwijn wilt besteden, zeilen rond het eiland Vis en anderen in de buurt. Eenmaal hier, is alles wat u wilt bezoeken in de buurt van maximaal 3 uur varen. We hebben het beste weer op het eiland Vis en enkele van de beste restaurants in het land. We kunnen starten vanuit Porto Vis, Eiland Vis of Hvar of Brac (Milna, Marina Vlaska) en ze allemaal bezoeken in zeilen van 1 of 2 weken. Dit is de reden waarom we hebben gekozen voor onze unieke locatie in plaats van de stad Split. U kunt ons bereiken met de veerboot of catamaranlijn vanuit Split die u naar de eilanden brengt waar we u ophalen.

Island Vis was onlangs gastheer van Hollywoodsterren Meryl Streep, Pierce Brosnan en Andy Garcia die "Mama Mia 2" op het eiland fotografeerde.


OVER DE SKIPPER & VOEDSEL / DRANKEN AAN BOORD:

Onze schipper is vriendelijk, bekwaam, ervaren en neemt geen risico. De veiligheid en het comfort van de bemanning en het eigendom is onze prioriteit. Hij weet waarheen en wanneer en de beste plekken op onze routes. Hij is ook een goede kok, dus naast het zeilen, zonnebaden op het dek, zwemmen en duiken, kun je relaxen in een baai en genieten van onze zelfgekweekte wijnmakerij, lokale bio / eco-slow procedure zie & ander eten. Vraag meer informatie over eten en drinken aan boord van opties.


Skipper: extra 95 eur per dag. Schipper eet met gasten 1 warme maaltijd per dag. Transit log: 150eur, eindschoonmaak (handdoeken en lakens inbegrepen) 85 eur

HEY! OUR BASE IS THE ISLAND VIS & Yacht haven - Marina at Milna, Island of Brac!
(see for other options)

This means = we are right on the spot, close to small islands and beaches around Vis, Blue Cave, Green Cave, city & Island of Hvar, Stari Grad of Hvar island, Milna of island Brac, island Solta, all around at the 1-2 hours relaxed sailing from each to another, to provide 100% efficiency of your time spent on our yacht instead losing...

HEY! OUR BASE IS THE ISLAND VIS & Yacht haven - Marina at Milna, Island of Brac!
(see for other options)

This means = we are right on the spot, close to small islands and beaches around Vis, Blue Cave, Green Cave, city & Island of Hvar, Stari Grad of Hvar island, Milna of island Brac, island Solta, all around at the 1-2 hours relaxed sailing from each to another, to provide 100% efficiency of your time spent on our yacht instead losing hours and days on traveling to it from costal busy harbours in the heath of the summer season. You can easily reach our base by catamaran line or ferry line from Split in less or not much more then 2 hours and be right in the center of the most wanted sea-world hot spot of Adriatic Sea, as the starting point of your journey, right there. Seeing these islands from the sea side sailing is the best way. To complete this route as a whole, we advise at least 1 week, but if this not always possible, our experienced and professional skipper can look to make the route best to fit your time available.

The Croatian island Vis, the recent filming site of Hollywood new "Mama Mia 2" movie (Merril Streep, Pierce Brosnan), the popular pearl of Adriatic Sea as your direct starting point of your cruise: No dull moment from the start, no time loss at the beginning and the ending of your sailing period on our yacht for travel from the busy coast cities bases to the islands first and, at the and, back to costal base! = full efficiency of your days on our sailing yacht.

The combination of our choice of the best starting location and the boat quality, its type, image and craftmanschaft is the reason why our guests are coming back.

Our base is either Island Vis, porto Vis, the pearl of Adriatic Sea, where recently shooting of the Hollywood movie "Mama Mia 2" took place or Milna, Island Brac (till +-15th July and from +- 25 August - please ask the details for your specific booking period). Both islands, especially Vis are a perfect starting point for our sailing yacht because you are at the best sea-island spot from the start of your cruise. No long travel needed first and last day from/to the base = 100% time spent on the boat efficiency from day one till your last day on our sailing yacht means christal clear sea water from the start till the end. The best restaurants, beaches, bays, dive/swim/snorkle/fishing locations and famous sea-caves (Green and Blue Cave!) are all around our great starting location! This is our main distinction. You reach us by the ferry/catamaran from Split, we pick you up at the island porto and town of Split you reach or by the plane or by car, a new highway to the coast provides a great views.

The reasons why we and the most of our guests like spending time at the sea on our French beauty:

ABOUT THE BOAT:

Refit year: 2017

This boat of, from this day a true vintage quality and great classic, ellegant, powerful design, belongs to the last generation of extremely solid and pretty JEANNEAU boats with French taste and quality built at the end of the era (year 2000-2003) when they used robust, tick Teak wood interior (in contrast to today's "Ikea" cheaper plastic & laminates) and very strong Kevlar hull with tick gelcoat overall, a high quality from the time before famous French sailing yacht builder Jeanneau brand was taken by confectional huge Bennetau factory and had superb distinction from all others in this category by all means at first look: solid, ellegant, sportive, safe, stable, gracious in moving and sailing across the sea and spacious inside providing maximal confort for its size. This 40 feet model is especially interesting from this period. It is lower for its lenght (=speed and stability) when the others started to bring out higher lines what gives this one greater stability on the sea and safety and yet standing hight confort all over inside spacy salon in his full lengt. Timeless sailing yacht line & design. It is hard to find a new 40 feet boat of same class as affordable as this one was, today. There were also not many made as the production and materials used were not cheap eather. You see all of this from the moment you step on it and he does not move a bit and especially inside the spacy salon and its cosy 3 huts. We never cut on maintainance. Always provided by professionals. Unlike others of same kind, our yacht has an extra feature, a stronger and very solid, famous Yanmar diesel engine of 56HP. An extremely relyable ship engine.

This boat of this vintage quality & design is hard to find in same sized new ones and in the same price category as the new ones are cheaper produced nowadays, using cheaper materials, designs, etc. You see this imediately and all professionals in field will agree on this. This is why we decided to keep ours and maintain it well instead of exchanging for a new one, produced at the later date. Our model is one of the best of its kind, price value and category, ever made in France. It's true. And you feel that from the moment you see her and step on it.

Nice read:

Word from the experts in the time our boat model was born at French well-known Jeanneau factory:

FEET OF ELEGANCE AND COMFORT The boat, designed by Daniel Andrieu, should be a phenomenal success. Built around a very quick hull, the inside has exceptional space and volume. There is a modern look to the exterior, with twin helm stations in the aft cockpit for incredible comfort. As for the interior, the Design Office worked from the same general layout and conception as the Sun Odyssey 40DS, combining fine teak woodwork with the new satin varnish, in Jeanneau's finest style. 3 cabin 2 head All the layouts are considered exceptional for long-range cruising. A superb performance hull design by Daniel Andrieu A modern deck in the Jeanneau tradition An original idea: twin wheels on a 40 footer Unsurpassed quality of finish.

Length overall 12.2 m / 40'0" Hull length 11.75 m / 38'6" Light displacement 7170 kg / 15807 Lbs Standard keel draught 1.5 m / 4'11" Weight 2400 kg / 5291 Lbs Fuel capacity 136 l / 36 US gal Water capacity 320 l / 85 US gal Cabins 3, 2 toilets, 2 showers + Deck Shower, powered by YANMAR 56HP Diesel engine.

To the contrast of most others colleagues who are located in the busy, crowded coast city yacht-havens, we are located at the popular islands Vis and Brac (Milna) so that we are at the nautical hot spots right from the start instead of losing 1-2 days before reaching it. Like this we provide better using of the time rentals. The sea water is crystal clean right from the DAY 1, great for swimming, diving, fishing and ofcourse, sailing. Our skipper is also a great chef so you will have the oportunity to taste some of the great local slow food specialities and our own family made wine while exploring the Island from the sea side sailing. This islands region of Middle/South Adriatic Sea is famous nautic hot spot and this is why we are based in the middle of it, on the islands and not on the coast further away, a day or 2 sailing before able to reach us.We are right there from the DAY 1 of your time you want to spend on boar, sailing around the Island Vis and others around. Once here, everything you want to visit is close to 1-3 hours max sailing. We have the best weather on the Island Vis and some of the best restaurants in country. We can start from porto Vis, Island Vis or Hvar or Brac (Milna, Marina Vlaska) and visit them all in 1 or 2 weeks sailing. This is why we chose for our unique location instead from city of Split. You can reach us by ferry or catamaran line from Split taking you to the islands where we will pick you up.

Island Vis was recently host of Hollywood stars Meryl Streep, Pierce Brosnan and Andy Garcia shooting "Mama Mia 2" on the island.


ABOUT THE SKIPPER & FOOD/DRINKS on BOARD:

Our skipper is friendly, high skilled, experienced professional, takes no risk. The safety and confort of the crew and property is our priority. He knows where to go and when and all the best spots on our routes. He is a good cook too, so beside the sailing, sunning on the deck, swimming and diving, you can chill out in some bay and enjoy our home grown winery, local bio/eco slow procedure see & other food. Ask for more details on food & drinks on board options.


Skipper: aditional 95 eur per day. Skipper eats with guests 1 warm meal per day. Transit log: 150eur, final cleaning (towels & sheets included) 85 eur


Details

Soort verhuur : Bareboat - ou - Met schipper - ou - Met gids
In- en uitchecktijden: 18h00 / 10h00
Model : Jeanneau - Sun Odyssey 40
Lengte (m) : 12
Toegestane capaciteit : 8
Bouwjaar : 2001
Model : Jeanneau - Sun Odyssey 40
Uitrusting : Kustvaart
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 12
Breedte (m) : 4
Diepgang (m) : 2
Bouwjaar : 2001
Toegestane capaciteit : 8
Aantal cabines : 3
Aantal slaapplaatsen : 9
Vermogen : 56cv
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 1
Borg : 900 € (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Cruise

  • Vissen

  • Wedstrijden

Vertrek mogelijk:
  • Milna, Kroatië

  • Split, Kroatië

  • Split, Kroatië

  • Komiža, Kroatië


Uitrusting

GPS
WC
Douche
Bimini
Tafel
Warm water

Comfort

Bimini
Tafel
Beddengoed
USB aansluiting
Buitendouche

Navigatie

GPS
Electrische ankerlier
Bijboot
Automatische piloot
Buitenboordmotor
VHF

Recreatie

Zwemtrap
Buitenluidsprekers

Sanitair

WC
Douche
Warm water
Zoet water
Badkamer

Keuken

Kookplaat
Koelkast
Gootsteen

Opties

Transit log ((verplicht))
145 € / verhuur
tourist tax ((verplicht))
1 € / dag / persoon
Security returnable deposite ((verplicht))
900 € / verhuur

Over de eigenaar, Don
Don
Lid sinds 2019
PRO
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 9 uur
Gesproken talen: Engels
Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vergelijkbare aanbiedingen

Vanaf
151 € / dag