Mijn aanbeveling voor een dagtocht is om Hondarribia te verlaten en richting Hendaye te varen. We passeren voor de rotsen van Las Gemelas en onder het kasteel van Abadie. Daarna zullen we genieten van een prachtig uitzicht op de kliffen (Flysch) die zich uitstrekken van Hendaye tot Saint Jean de Luz. We kunnen naar binnen om de haven van San Juan de Luz te bezoeken, het toegangskanaal heeft een speciale charme. We kunnen dan voor anker gaan
Mijn aanbeveling voor een dagtocht is om Hondarribia te verlaten en richting Hendaye te varen. We passeren voor de rotsen van Las Gemelas en onder het kasteel van Abadie. Daarna zullen we genieten van een prachtig uitzicht op de kliffen (Flysch) die zich uitstrekken van Hendaye tot Saint Jean de Luz. We kunnen naar binnen om de haven van San Juan de Luz te bezoeken, het toegangskanaal heeft een speciale charme. We kunnen dan voor anker gaan in de baai om te zwemmen en te lunchen. Als de beweging van de zee het eten in de baai ongemakkelijk maakt, kunnen we terugkeren naar Hondarribia en aanleggen aan een boei waar de boot meestal weinig beweegt. De boei ligt op een mooie plek en is ook zeer geschikt om in te zwemmen. Als je wilt, kunnen we ook kiezen voor langere vertrekken naar San Sebastián, vraag het me maar. Als je wilt, kun je met mijn hulp en toezicht jezelf aan de besturing van het schip geven De boot is in zeer goede staat. Het is voorbereid voor navigatie op volle zee en bevat een reddingsvlot, epirb, AIS-zender en andere veiligheidsaccessoires. We hebben zonnepanelen en een windturbine, dus we zijn klaar om zelfstandig te ankeren. Volledig ingerichte keuken en barbecue. Duikbrillen en vinnen. - [] Wat betreft eten bied ik twee menu's aan. €20 barbecuemenu bestaande uit salade, hoofdgerecht met chorizo, verse salami en churrasco met chimichurrisaus of sardientjes. Walnoten met honing als toetje, inclusief water, 1 fles natuurcider voor twee personen of een glaasje wijn/bier met frisdrank. In alle menu's kan de cider gewisseld worden voor een witte Chardonnay of rosé de tear, beide herkomstbenaming Navarra met een verhoging van €5 of Rode herkomstbenaming Rioja Crianza voor €10. Het Txuleton barbecuemenu voor €40 begint met een warme salade en de hoofdgerechten zijn Txuleton de vaca of tonijnbuik Orio-stijl. Het is bereid met een saus van knoflook en choricero peper gebroeid met azijn, het is erg goed en nu is het seizoen voor bonito. Ik moet vier dagen van tevoren weten wat je gaat kiezen, zodat ik alles goed kan voorbereiden. - [] Ik kan u ook andere aangepaste menu's aanbieden als u dat wenst. Aarzel niet om het me te vragen. - [] Om tijdens het zeilen te snacken kan ik voor €15 een tafel Rioja worstjes voor twee personen met tomatenbrood en een kan bier/wijn met frisdrank aanbieden. - [] Natuurlijk, als je wilt, kun je je eigen eten meenemen. Wat betreft de kosten van diesel, de boot verbruikt slechts € 10 per uur. Als het schip vaart, verbruikt het uiteraard geen diesel. De normale minimumkosten voor het verlaten van de haven en het oversteken van de baai om wind op zee te vinden zijn € 10 (inclusief de terugreis)
Mi recomendación para navegar un día es salir de Hondarribia y navegar hacia Hendaya.
Pasaremos por delante de las rocas Las Gemelas y por debajo del castillo de la Abadie.
Luego, disfrutaremos de una vista preciosa de los acantilados (Flysch) que se extienden desde Hendaya hasta San Juan de Luz.
Podemos entrar a visitar el puerto de San Juan de Luz, el canal de acceso tiene un encanto especial.
A continuación podemos echar el ancla en la bahía
Mi recomendación para navegar un día es salir de Hondarribia y navegar hacia Hendaya.
Pasaremos por delante de las rocas Las Gemelas y por debajo del castillo de la Abadie.
Luego, disfrutaremos de una vista preciosa de los acantilados (Flysch) que se extienden desde Hendaya hasta San Juan de Luz.
Podemos entrar a visitar el puerto de San Juan de Luz, el canal de acceso tiene un encanto especial.
A continuación podemos echar el ancla en la bahía para nadar y comer.
Si el movimiento del mar hace que sea incómodo comer en la bahía, podemos volver a Hondarribia y amarrarnos a una boya donde el barco suele moverse poco.
La boya se encuentra en un lugar bonito y también es muy adecuada para nadar.
Si lo deseas también podemos optar por salidas más largas a San Sebastián, solo tienes que pedírmelo.
Si quieres puedes ponerte a los mandos del barco con mi ayuda y supervisión
El barco está en muy buenas condiciones. Está preparado para la navegación de altura e incluye una balsa salvavidas, epirb, transmisor AIS y otros accesorios de seguridad.
Contamos con paneles solares y un aerogenerador, por lo que estamos listos para fondear de forma independiente.
Cocina y barbacoa totalmente equipada.
Gafas y aletas de buceo.
- [] En cuanto a la comida, ofrezco dos menús. Menú barbacoa 20€ compuesto por ensalada, plato principal con chorizo, salchichón fresco y churrasco con salsa chimichurri o sardinas. Nueces con miel de postre, incluida agua, 1 botella de sidra natural para dos personas o porrón de vino/cerveza con gaseosa. A todos los menús se les puede cambiar la sidra por un blanco Chardonnay o rosado de lágrima ambos denominación de origen Navarra con un incremento de 5€ o Tinto denominación de origen Rioja crianza por 10€. El menú barbacoa Txuleton por 40€ comienza con una ensalada templada y los platos principales son Txuleton de vaca o ventresca de bonito al estilo Orio. Se prepara con un sofrito de ajo y pimiento choricero escaldado con vinagre, es muy bueno y ahora es la temporada de bonito. Necesito saber cuatro días antes lo que vas a elegir para poder prepararlo todo correctamente.
- [] También puedo ofrecerte otros menús a medida si lo deseas. No dudes en preguntarme.
- [] Para picar durante la navegación, puedo ofrecer por 15€ una tabla de embutidos riojanos para dos personas con pan de tomate y un porrón de cerveza/vino con gaseosa.
- [] Por supuesto, si quieres, puedes traer tu propia comida.
En cuanto coste del gasoil, el barco consume tan solo 10€ a la hora.
Cuando el barco navega a vela, obviamente no consume nada de gasoil.
El coste mínimo normal de salir del puerto y atravesar la bahía para encontrar viento en el mar es de 10€ (incluyendo el tramo de regreso)
Ongemodereerde beoordelingen - Gesorteerd van nieuwste naar oudste
Raul est un skipper adorable rien à dire. Il faut savoir parler anglais. Dommage que les factures ne soit pas disponibles sur le site car cette sortie étant professionnels j'ai été embêté.
Super journée. Tout le groupe était ravi du plus jeune (3,5 ans) au plus vieux (hum) . Bateau un peu agé mais en parfait état. Raul est un hote parfait et fait tout pour contenter tout le monde. Son BBQ est délicieux !!! Cela nous a donné envie de faire plusieurs jours une prochaine fois. GRACIAS RAUL!!!!
Première expérience avec Samboat très bien passée ! Raul est très gentil et un super skipper.
Superbe Journée sur l'océan, Raul est très prévenant et très à l'écoute. Nous garderons un souvenir magique de cette sortie en mer.
Bateau magnifique, Raúl est très sympa, disponible et aimable, mais le bateau était tellement salle dans l’intérieur, séjour et wc.
Très sympa. Le bbq est excellent. Raul est très flexible sur la navigation. Une glacière pourrait être mise à disposition en plus pendant la navigation.
Hemos pasado un dia muy lindo, Raúl nos ha tratado genial, muy majo. El barco está muy bien equipado y muy cómodo para tantas personas, nos ha tocado buen clima y nos ha llevado en un recorrido muy bonito. Lo recomiendo. Muchas gracias Raúl.
Au top, Raul est un skipper super gentil, à l'écoute de vos envies Nous avons passé un super moment. Nous étions 5 avec un dj. Nous avons ramener notre nourriture. Je conseille vivement cette sortie simple et convivial. Merci encore
Notre croisière s'est très bien passée, Raul est ponctuel et professionnel. Il a été aux petits soins pour notre groupe de 8 personnes. Le bateau est également bien entretenu. Je recommande !
Très sympa, bateau confortable, un vrai plaisir! n'hésitez pas.
Experience incroyable avec Raul qui est aux petits soins. Nous avons pu découvrir la magnifique côte, c etait magnifique. Nous reccomandons Raul et son bateau tres confortable.
Belle journée en mer avec Raul. Malgré le manque de vent, nous avons pu faire une navigation sympa devant la côte Basque Espagnole. Raul a été à nos petits soins et s'est montré un excellent cuisinier. Nous recommandons Raul. Merci Raul.
Pasamos un día estupendo. El mar y el tiempo acompañó, pero además Raúl es una persona muy amable y cercana que nos ayudó y recomendó en todo momento. Totalmente recomendable.
Ce fut vraiment tres agréable, Raul était super sympa très disponible et serviable, dommage que les enfants soient un peu malade pendant la balade, même avec ca il était comprehensif Merci encore , On recommande
Nous avons passé un excellent moment avec Raul sur son voilier. Il a su écouter et répondre à nos attentes. Je recommande.
gecontroleerd
gecontroleerd
gecontroleerd
très bien, mais la meteo était mauvaise avec beaucoup de houle. Mais le skipper était attentionné et très compétent