101

Paul
Reactie binnen een uur
Laag aanvaardingspercentage

5 personen
5 slaapplaatsen
1 cabins
10h00 / 17h00
10 meter
Met schipper

Over Bianca 101 - 1983

Automatisch vertaald

DAGELIJKSE UITGANGEN in de Golf van Triëst en op aanvraag WEEKEND van zeilen of zeiltochten. Neem voor elk detail vrijblijvend contact met mij op! Een bootvakantie is de veiligste oplossing voor uw gezondheid en die van uw dierbaren: buitenleven zonder drukte en de mogelijkheid om in veiligheid en vrijheid van de zee te genieten! EMOTIES OP ZEE: Ervaar het plezier van zeilen op een prachtige boot in de Golf van Triëst! Als je dat wilt,

DAGELIJKSE UITGANGEN in de Golf van Triëst en op aanvraag WEEKEND van zeilen of zeiltochten. Neem voor elk detail vrijblijvend contact met mij op! Een bootvakantie is de veiligste oplossing voor uw gezondheid en die van uw dierbaren: buitenleven zonder drukte en de mogelijkheid om in veiligheid en vrijheid van de zee te genieten! EMOTIES OP ZEE: Ervaar het plezier van zeilen op een prachtige boot in de Golf van Triëst! Als je dat wilt, ben jij degene die de boot bestuurt, het roer in je handen houdt, de emotie voelt van de romp die door het water snijdt en van de wind die de zeilen doet opzwellen! De Golf verwelkomt ons met open armen: het smaragdgroen van de inhammen, de geur van olijfbomen en wilde struiken, de prachtige Venetiaanse jachthavens! We varen langs de hoge kliffen van de Rilke-promenade, langs de kastelen en de beschermde zeegebieden van Duino en Miramare, naar het magische Istrië gezongen door dichters. Harmonie, verhalen over zee en land, en natuurlijk zeilen in een fantastische omgeving! De ervaring is toegewijd en staat open voor iedereen, vooral degenen die geen zeilervaring hebben. DE BOOT: Ongelooflijk mooi en snel, de 101 is vooral een volbloed zeilboot, geen zeecaravan. De boot is snel en eenvoudig te besturen. Gebouwd in Denemarken, met een net mahonie interieur, voldoet het aan alle wensen van de zeiler. Het afstand doen van enkele kleine gemakken wordt beloond met de sensatie van een unieke ervaring! Mijn boot vaart sinds 2011 in Zweden en Denemarken in de Adriatische Zee en is momenteel de enige in Italië. De haven ligt op een steenworp afstand van het Duino Cliffs Nature Reserve, een strook witte kliffen die in zee storten en het Miramare Marine Nature Reserve dat zich uitstrekt tot een kust-mariene omgeving met steile rotsen en een grote verscheidenheid aan flora en zee. fauna. De charme van het gebied gaat verder dan de natuurlijke omgeving: de kleine toeristenplaatsen aan de kust zijn grote schatten die in deze kleine strook land zijn beschut. Kom zeilen in de prachtige Golf van Triëst!

USCITE GIORNALIERE nel Golfo di Trieste
e su richiesta WEEKEND di vela o vela-trekking.
Contattami senza impegno per ogni dettaglio!

La vacanza in barca è la soluzione più sicura per la tua salute e quella dei tuoi cari: vita all'aria aperta senza assembramenti e la possibilità di godere il mare in sicurezza e libertà!

EMOZIONI SUL MARE: Prova il piacere di veleggiare su una splendida barca nel Golfo di Trieste! Se lo vuoi sarai tu a

USCITE GIORNALIERE nel Golfo di Trieste
e su richiesta WEEKEND di vela o vela-trekking.
Contattami senza impegno per ogni dettaglio!

La vacanza in barca è la soluzione più sicura per la tua salute e quella dei tuoi cari: vita all'aria aperta senza assembramenti e la possibilità di godere il mare in sicurezza e libertà!

EMOZIONI SUL MARE: Prova il piacere di veleggiare su una splendida barca nel Golfo di Trieste! Se lo vuoi sarai tu a condurre la barca, a tenere il timone fra le mani, a sentire l'emozione dello scafo che fende l'acqua e del vento che gonfia le vele! Il Golfo ci accoglie a braccia aperte: il verde smeraldo delle insenature, il profumo degli ulivi e degli arbusti selvatici, gli stupendi porticcioli veneziani! Veleggeremo vicino alle alte falesie della passeggiata Rilke, passando dinnanzi ai Castelli e alle aree marine protette di Duino e Miramare, fino alla magica Istria cantata dai poeti. Armonia, racconti di mare e di terra, e naturalmente vela in uno scenario fantastico!
L'esperienza è dedicata ed aperta a tutti, soprattutto a chi non ha alcuna esperienza di vela.

LA BARCA: Incredibilmente bella e veloce il 101 è soprattutto una barca a vela di razza, non una roulotte del mare. La barca è veloce e semplice da condurre. Costruita in Danimarca, con dei curati allestimenti interni in legno di mogano, soddisfa ogni desiderio del velista. La rinuncia a qualche piccola comodità sarà ricompensata con l’emozione di un’esperienza unica! La mia barca ha navigato in Svezia e Danimarca, dal 2011 in Adriatico, ed è l’unico esemplare attualmente in Italia. Il porto si trova a pochi passi dalla Riserva naturale delle falesie di Duino, una striscia di bianche scogliere che precipitano nel mare e la Riserva naturale marina di Miramare che si estende in un ambiente costiero-marino con rocce a picco ed una grande varietà di flora e fauna marina. Il fascino del territorio supera gli ambienti naturali: le piccole località turistiche della costa sono grandi tesori riparati in questo piccolo lembo di terra.

Vieni a navigare nel meraviglioso Golfo di Trieste!


Details

Soort verhuur : Met schipper
In- en uitchecktijden: 10h00 / 17h00
Boat type: Zeilboot
Model : Bianca - Bianca 101
Lengte (m) : 10
Toegestane capaciteit : 5
Bouwjaar : 1983
Borg :
Vermogen : 10hp
Brandstof : Inbegrepen
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Bianca - Bianca 101
Uitrusting : Kustvaart
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 10
Breedte (m) : 2,4
Diepgang (m) : 1,8
Bouwjaar : 1983
Toegestane capaciteit : 5
Borg : (Direct door de eigenaar verzorgd)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Aantal cabines : 1
Aantal slaapplaatsen : 5
Vermogen : 10hp
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 1
Brandstoftype: Diesel
Huisdieren toegestaan aan boord : Geen
Brandstof : Inbegrepen
Geschiktheid :
  • Dagexcursies

  • Cruise

  • Wedstrijden


Uitrusting

GPS
WC
Diepte meter
Bimini
Tafel
Zwemtrap

Comfort

Bimini
Tafel

Keuken

Kookplaat

Recreatie

Zwemtrap

Navigatie

GPS
Diepte meter
Automatische piloot

Sanitair

WC

Over de eigenaar, Paul
Paul
Lid sinds 2015
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen een uur
Gesproken talen: Italiaans, Engels, Frans
Identiteitsbewijs

gecontroleerd

Telefoonnummer

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vanaf
229 / dag