Playa L'As de Coeur

Julien
Reactie binnen ~3h

12 personen
225 pk
18,8 meter
Met schipper

Over Playa construction Playa 1200 - 2014

Automatisch vertaald

"Playa" is ontstaan uit het idee om het beeld van het oesterschip om te leiden tot een buitengewone plezierboot, modern, feestelijk en perfect aangepast aan de omgeving van het bekken van Arcachon. Als het concept van de lange heldere en multifunctionele cockpit van de Playa is geïnspireerd op het dekplan van het oesterbed, komen de levendige werken van een authentieke diepe V-romp die al is getest door professionele vissers. Bovendien...

"Playa" is ontstaan uit het idee om het beeld van het oesterschip om te leiden tot een buitengewone plezierboot, modern, feestelijk en perfect aangepast aan de omgeving van het bekken van Arcachon. Als het concept van de lange heldere en multifunctionele cockpit van de Playa is geïnspireerd op het dekplan van het oesterbed, komen de levendige werken van een authentieke diepe V-romp die al is getest door professionele vissers. Bovendien is het achterste gedeelte van de romp bijna vlak en kan de boot strand in het geval van strand strand. De royale afmetingen van Playa (11,80 m lang en 3,20 m breed) zorgen voor ruime en zeer gezellige dekbeslag. Ontworpen om gemakkelijk te kunnen stranden (alleen 50 cm diepgang!) En land aan de voorkant dankzij de vaste ladder, de Playa heeft ook een boog omgezet in een groot zonnebad dat plaats biedt aan maximaal zes mensen. Het centrale deel is gewijd aan familie-lunch met zijn grote tafel die, eenmaal uitgeklapt, plaats biedt aan twaalf gasten. De cabine, biedt, een lounge en een grote dubbele slaap. De keuken is uitgerust met een gootsteen, een werkblad, een plancha en een koelkast. Schipper + brandstof inbegrepen in de huurprijs. Prijzen : 2 uur: 450 € Middag: 950 € Volledige dag: 1150 €

"Playa" est né de l'idée de détourner l'image du chaland ostréicole pour créer un superbe bateau de plaisance, moderne, festif, et parfaitement adapté à l'environnement du bassin d'Arcachon.

Si le concept du long cockpit dégagé et multifonctions du Playa s'inspire bien du plan de pont de la plate ostréicole, les œuvres vives sont issues d'une authentique carène à V profond qui a déjà été éprouvée par les pêcheurs...

"Playa" est né de l'idée de détourner l'image du chaland ostréicole pour créer un superbe bateau de plaisance, moderne, festif, et parfaitement adapté à l'environnement du bassin d'Arcachon.

Si le concept du long cockpit dégagé et multifonctions du Playa s'inspire bien du plan de pont de la plate ostréicole, les œuvres vives sont issues d'une authentique carène à V profond qui a déjà été éprouvée par les pêcheurs professionnels du crû. En outre, la partie arrière de la carène est quasi plate et permet de beacher le bateau en cas d'échouage sur une plage.

Les généreuses mensurations de Playa (11.80 m de long pour 3,20 m de large) permettent des aménagements de pont spacieux et très conviviaux.

Conçu pour pouvoir beacher facilement (50 cm de tirant d'eau seulement !) et débarquer par l'avant grâce à son échelle fixe, le Playa dispose aussi d'une proue convertie en grand bain de soleil capable d'accueillir jusqu'à six personnes.

La partie centrale est toute dédiée au déjeuner en famille avec sa grande table qui, une fois dépliée, permet d''accueillir douze convives.

La cabine, offre, un salon et un couchage double de grande taille.

La cuisine est équipée d'un évier, d'un plan de travail, d'une plancha et d'un réfrigérateur.

Skipper + carburant compris dans la location.

Tarifs :
2h: 450€
Après-midi: 950€
Journée entière : 1150€


Details

Soort verhuur : Met schipper
Model : Playa construction - Playa 1200
Lengte (m) : 18,8
Toegestane capaciteit : 12
Bouwjaar : 2014
Borg : 500 € (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Model : Playa construction - Playa 1200
Lokatie : Haven
Lengte (m) : 18,8
Bouwjaar : 2014
Toegestane capaciteit : 12
Borg : 500 € (Via SamBoat)
Annuleringsvoorwaarden : Matig
Vermogen : 225cv
Type motor : 4-takt
Aantal motoren : 1
Animaux acceptés à bord : Non
Carburant : Non inclus

Over de eigenaar, Julien
Julien
Lid sinds 2019
Antwoordpercentage: 100 %
Reactiesnelheid: binnen 3 uur
Gesproken talen: Frans
icons/55/verifications/active/id Created with Sketch. Identiteitsbewijs

gecontroleerd

E-mailadres

gecontroleerd

Vergelijkbare aanbiedingen

Vanaf
1 150  € / dag